6.4 C
Brno
Čtvrtek, 2 května, 2024

COOL FAKTOR ANEB BETÓN V INTERIÉRI

Date:

Hľadáte niečo, čím úplne neočakávane osviežite interiér? Niečo, čo obstojí v skúške času? Nehľadajte nič iné ako betón. Práve bytové doplnky z betónu vďaka svojej tvarovej čistote a nekonvenčnému vzhľadu dodajú interiéru to, čo hľadáte.

Krása betónu spočíva v tom, že aj keď sa na prvý pohľad môže javiť ako chladný a akosi nedorobený materiál, v skutočnosti predstavuje úžasný spôsob, ako vytvoriť neutrálne pozadie pre veľké množstvo štýlov od škandinávskeho minimalizmu až po stále populárny priemyselný trend. Veľa predmetov z betónu má prirodzený odtieň šedej či špinavo bielej, ale výnimkou nie je ani farbený, napríklad s nádychom terakoty, ktorý potom skvele doplní aj rustikálne ladený interiér.

Betónové stolné hodiny od českej značky CLOCKIES

Príjemnou správou je, že klasický vzhľad betónu sa hodí takmer k akejkoľvek farebnej schéme. Skvele sa totiž kombinuje s inými materiálmi ako je drevo, meď, mramor či sklo. Navyše je nenáročný na údržbu, a to sa počíta!

Nástenná dekorácia s nádobou Trigg značky UMBRA

Od kvetináčov po stoličky

Trend betónu dominuje interiérovému dizajnu už nejaký čas a na tento rozbehnutý vlak naskakuje stále viac českých aj zahraničných značiek. V ich ponuke môžete nájsť takmer všetko od menších doplnkov, ako sú svietniky, zarážky na knihy, misky alebo rôzne organizéry až po väčšie v podobe stoličiek, stolíkov alebo dokonca knižníc.

Jedálenská stolička s betónovým sedákom Hauteville značky LYON BÉTON

Drsná krása a puristická elegancia

Pokiaľ hľadáte niečo zábavné na váš pracovný stôl, stavte na betónový organizér či kalendár.

Kalendár Eternety Monograph

Štipku prirodzenej atmosféry vnesie do našich mestských životov spojenie betónových kvetináčov a váz, kedy sile betónu kontrastuje s jemnosťou kvetín.

betónová váza REINA L značky ZUIVER v kombinácii s matným sklom Prepadli ste betónu? Odvážte sa a poobzerajte sa po závesných policiach, nápaditých lampách alebo elegantných stolíkoch či barových stoličkách. Stále sa nemôžete nabažiť? Výrobcovia ponúkajú aj betónové umývadlá, dlaždice s efektom betónu alebo náter, ktorý vytvorí povrch s efektom surového betónu aj s jeho charakteristickou štruktúrou ako je napríklad náter Betón Efekt od Primalexu.

Reklama

magazin

Nejnovější články

Další články autora
SUPER LIVING

Alergik v domácnosti: Prach a upratovanie

Vitajte v tajnom svete domáceho prachu, kde sa skrýva...

Jednoduché zabezpečenie svojho súkromia

Svoj priestor si chce každý chrániť pre seba. Nik...

Ochrana a údržba komínov: kroky k bezpečnosti a efektivite

Staráte sa o svoj domov a chcete si užívať...

Pustite sa do zateplenia domu s dotáciou. Pomôže vám overený partner

Patríte k tým, ktorí ešte nemajú zateplenú nehnuteľnosť, ale...